Podlaháři

Kaufner Václav, 17. listopadu 1163, 293 01 Ml. Boleslav, tel.: 603 322 798, fax.: 326 325 075, e-mail: kaufner@podlahari.net - Šarközy Petr, Palackého 832/2, 293 01 Ml. Boleslav, tel.: 606 938 071, fax.: 326 732 693, e-mail: sarkozy@podlahari.net - https://www.podlahari.net

Podlaháři
Novinky

Bona Oil System

 

Bona Flexisand Power Drive

Máte doma znečištěné nebo poškrábané třívrstvé dřevěné podlahy ? Zrenovujeme vám je novou technologií broušení Bona Flexisand Power Drive a keramickým brusivem, která minimalizuje ubírání dřevěné hmoty a povrch bude dokonale připraven pro nové nalakování nebo olejování. Prováděné práce jsou téměř bezprašné a levnější než klasické broušení.

.

 

 

Úvod -> chemie na podlahy -> BONA -> Oleje

Oleje                                     

Olejování podlahy je tradiční cestou ochrany dřeva v interiéru pomocí olejových systémů. Když je prováděna správná aplikace a údržba, dostanou takto ošetřené dřevěné podlahy báječný vzhled přirozeného matového povrchu Obzvláště tmavé druhy dřev olej oživuje. Na světlých druzích dřev, jako jsou javor, jasan nebo buk jsou vždy velmi důležité jejich čištění a údržba, protože na těchto podlahách ošetřených olejem jsou nečistoty vždy viditelnější. Podlaháři pak musí při první aplikaci olej nanést v dostatečném množství a správným způsobem. Pokud je aplikováno málo materiálu a nesprávným způsobem, povede to k rychlejšímu znečištění podlahy.

Olej dřevo napouští a takto ošetřená podlaha poskytuje odolnost proti oděru, podobně jako je tomu u podlah ošetřených lakovými systémy. Následně pak je pro určitý stupeň zátěže podlahy důležitá specifikace použitého druhu dřeva.

       

Bona Oil 90

Přírodní tálový olej pro povrchovou úpravu dřevěných podlah určených pro silné provozní zatížení.

Bona Oil 90
  Technický list
 Prodejní argumenty
 

Bona Oil 45

Bona Oil 45 je vytvrzovací rostlinný olej pro povrchovou úpravu surových dřevěných podlah z tvrdých dřevin a jiných dřevěných podlah, které jsou vystaveny normálnímu až silnému zatížení.

Bona Oil 45
 Technický list
 Prodejní argumenty  
 

Bona Deck Oil

Bona Deck je penetrační olej složený z tálového a lněného oleje, pro ošetřeční povrchu dřevěných ploch, zábradlí a palubek (deckingů) v exteriéru. Olej obsahuje složky, které redukují účinky UV-záření na dřevo. Tento olej poskytuje kombinaci hloubkové impregnace dřeva pro zachování jeho pružnosti, prevence proti vysýchání a tvorbě prasklin s optimální ochranou povrchu, který získá vodoodpudivé vlastnosti a odolnost vůči usazování nečistot.

 
 Bona Deck Oil
 
  Technický list
  Prodejní argumenty
 

Bona Hardwax Oil - tvrdý voskový olej

Tvrdý voskový olej Bona umožňuje nanášení oleje a vosku v rámci jednoho pracovního kroku. Jedná se o bezbarvý, polomatný materiál pro ošetření povrchů podle DIN 18 356 pro neošetřené nebo dřevěné podlahy vybroušené až na surové dřevo. Materiál vytváří povrch odolný podle DIN 68861-1C. Testování bylo provedeno v souladu s DIN 51 963. Konzistence je tixotropní, a proto je možno přípravek snadno nanášet. Tím se přirozeně zvýrazní přírozená textura dřeva.

 

 Bona Hardwax Oil - tvrdý voskový olej

  Technický list
  Prodejní argumenty
 

Bona HS Vosk

Bona HS-Vosk je pastový tvrdý vosk bez rozpouštědel s přísadami, které působí protikluzně. Tento vosk uzavírá póry dřeva již naimpregnovaného olejem a chrání je před pronikáním nečistot a vlhkosti. Po aplikaci tohoto produktu získávají povrchy protikluzné vlastnosti a decentní vzhled. Používá se ve spojení s oleji Bona Oil 45 a Bona Oil 90.

 Bona HS Vosk
 Technický list 
 Prodejní argumenty  

 

Případné dotazy a informace o cenách - zde

Podlaháři, podlahy, Václav Kaufner, Mladá Boleslav

Renovace parket, plovoucí podlahy, PVC, koberce, vinylové pdlahy,pokládka parket.

www.podlahari.net e-mail : kaufner@podlahari.net tel: 603322798

 

 

Rychlý kontakt

Václav Kaufner
Mladá Boleslav
17.Listopadu 1163
 
tel: 603 322 798 
 
 

 

K & P Parket – Vlastimil Kaufner
 Fryčajova 134
614 00 Brno
e-mail: info@kp-parket.cz

  tel: 605 290 374

Máte přání

Napište nám, o jaké podlahy máte zájem, a my vám obratem pošleme konkrétní nabídku včetně předběžné kalkulace.

Rádi také odpovíme na všechny vaše dotazy týkající se nabízených služeb, našich referencí nebo dodávaných podlah. Stačí nás jen kontaktovat

Nabídka služeb

Renovace podlah

Rekonstruujete starší dům či byt a chcete zachovat původní dřevěnou podlahu? Nebo vaše dřevěná podlaha už není tak krásná jako před lety? Objednejte si u nás renovaci podlahy a budete překvapeni její proměnou! 

Přeložení parket

Parkety jsou odjakživa synonymem luxusu. Nesmějí ovšem vrzat či tvořit mezery, do nichž zapadá smetí, a nesluší jim ani odřený lak a ošoupaná místa. Dejte svým parketám novou šanci a objednejte si u nás jejich renovaci!

Nechte svou podlahu omládnout

Výhodou dřevěných podlah a parket je možnost renovace. Stará podlaha díky ní opět získá na kráse, aniž by ztratila své kouzlo. Provádíme renovace podlah v Praze, Mladé Boleslavi a okolí.

Pokládka podlah PVC, koberce a plovocích podlah

Praktické a cenově výhodné PVC podlahy jsou skvělým řešením pro domácnosti, úřady, nemocnice i školy. Zajistíme vám profesionální pokládku PVC podlah v Praze, Mladé Boleslavi a okolí za výhodných podmínek!


Účetní program POHODA

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies