Podlaháři

Kaufner Václav, 17. listopadu 1163, 293 01 Ml. Boleslav, tel.: 603 322 798, fax.: 326 325 075, e-mail: kaufner@podlahari.net - Šarközy Petr, Palackého 832/2, 293 01 Ml. Boleslav, tel.: 606 938 071, fax.: 326 732 693, e-mail: sarkozy@podlahari.net - https://www.podlahari.net

Podlaháři
Novinky

Bona Oil System

 

Bona Flexisand Power Drive

Máte doma znečištěné nebo poškrábané třívrstvé dřevěné podlahy ? Zrenovujeme vám je novou technologií broušení Bona Flexisand Power Drive a keramickým brusivem, která minimalizuje ubírání dřevěné hmoty a povrch bude dokonale připraven pro nové nalakování nebo olejování. Prováděné práce jsou téměř bezprašné a levnější než klasické broušení.

.

 

 

Úvod -> chemie na podlahy -> BONA -> Vrchní laky

Vrchní laky                                    

V sortimentu společnosti naleznete laky na vodní bázi. Všechny výrobky mají společnou vlastnost - vysokou kvalitu a užitnou hodnotu. Mají rovněž krátkou dobu schnutí a co je neméně důležité, nemají nepříjemné výpary a zachovávají přirozené zbarvení dřeva. Naše výrobky splňují přísná kritéria ochrany zdraví

 Uvedené ceny jsou bez DPH  -  základní lak Bona Prime Classic

Bona Traffic

Traffic je vodou ředitelný dvousložkový polyuretanový lak. Je extrémně odolný vůči otěru a chemikáliím. Proto se Traffic nejlépe hodí k lakování silně zatěžovaných parketových a dřevěných podlah např. v muzeích nebo koncertních sálech. Dřevo získá díky velmi matnému povrchu svůj přirozený výraz. Plochy ošetřené lakem Bona Traffic jsou protiskluzové podle normy DIN 18032 část II a v kombinaci s konzecrvačním přípravkem Freshen up splňují požadavky třídy bezpečnosti proti sklouznutí R9 podle BGR 181 (dříve ZH 1/571) a DIN 51 130*.
* Zkušební protokol 200320345/3210 z 24.03.03 vystavený BIA- Berufsgenossenschaftliches Institut für Arbeitsschutz (Institutem bezpečnosti práce zaměstnaneckých spolků), 53754 Sankt Augustin
.

 Bona Traffic
Technický list 
 Cena za 1 m2 - 187 Kč    ( 2x vrchní nátěr 1 x základní nátěr) Prodejní argumenty 

Bona Traffic Anti Slip

Bona Traffic Anti Slip je dvousložkový vrchní 100% polyuretanový lak na vodní bázi pro povrchovou úpravu dřevěných podlah speciálně vyvinutých pro komerční prostory, vystavené velmi silnému provoznímu zatížení. S Bona Traffic Anti slip máte zaručenou dlouhodobou životnost povrchu nášlapné vrstvy spolu s certifikovanými* protiskluznými vlastnostmi v komerčních prostorách, kde jsou zvýšené požadavky na protikluz.Produkt s nízkým obsahem VOC je na vodní bázi a vyznačuje se matným a hladkým povrchem. Při jeho aplikaci je prakticky bez zápachu. Aplikace je rychlá a snadná. Experti na dřevěné podlahy Vám nabízí spolehlivý vrchní lak s dokonalými protikluznými vlastnostmi na základě certifikátu DIN 51130 – R10

 Bona Traffic Anti Slip
Technický list
 Cena za 1 m2 - 206 Kč   ( 2x vrchní nátěr 1 x základní nátěr) Prodejní argumenty
 

Bona Mega

Jednosložkový vrchní lak na vodní bázi, 100% polyuretan, vytvrzující složkou je vzdušný kyslík. Lak je určen k ošetření dřevěných podlah v interiéru budov, vystaveným silnému provoznímu zatížení. Má vysokou odolnost proti oděru a stopám po podrážkách bot. Má velmi dobrou přilnavost k hotovým parketám.
V nabídce je v provedení: extramat, polomat, mat a lesk.

 Bona Mega
Technický list
 Cena za 1 m2 - 158 Kč   ( 2x vrchní nátěr 1 x základní nátěr) Prodejní argumenty
 

Bona Flow

Dvousložkový polyuretanový vrchní lak na vodní bázi určený k povrchové úpravě dřevěných podlah vystavených silnému provoznímu zatížení.
Lak Flow splňuje požadavky normy DIN 18 032 na protikluz a může být použit pro aplikaci na sportovní povrchy. Patří mezi chemicky nejodolnější laky na trhu.
Dodává se v provedení lesk a polomat.
Balení: 3 x 4,95 litru - lak + 3 x 0,45 litru - tužidlo

Bona Flow 
Technický list
          Cena za  1 m2 - 156 Kč      ( 2x vrchní nátěr  1 x základní nátěr) Prodejní argumenty
 

Bona Resident

Vrchní jednosložkový lak na vodní bázi AC/PUR pro střední zatížení.
Dodává se v provedení: mat, lesk a polomat.
Balení: 2 x 10litrů.

 Bona Resident
Technický list
Cena za 1 m2 - 128 Kč    ( 2x vrchní nátěr 1 x základní nátěr) Prodejní argumenty

Bona Novia

Bona Novia je 1-složkový parketový lak na vodní bázi pro ošetření povrchu dřevěných podlah v domácnostech a jiných prostorách vystaveným normálnímu až silnému opotřebení. Bona Novia lze kombinovat s jinými základními laky Bona na vodní bázi, dobře však funguje i aplikovaný přímo na holé dřevo, přičemž mnohým dřevinám dodává teplé zabarvení.

Bona Novia
Technický list
Cena za 1 m2 - 122 Kč    ( 2x vrchí nátěr 1 x základní nátěr) Prodejní argumenty
 

Bona Retarder

Zpomalovač pro všechny vodou ředitelné základní nátěry a laky, který výrazně prodlužuje dobu otevřeného schnutí. Rovněž je minimalizována tendence k překrývání a vadnému zbarvení. Prodloužení doby otevřeného schnutí může mít smysl, když v prostoru převládají nepříznivé klimatické podmínky, tedy nízká vlhkost vzduchu nebo vysoké teploty.

 Bona Retarder
Technický list
Prodejní argumenty
 Případné dotazy a informace o cenách - zde

Podlaháři, podlahy, Václav Kaufner , Mladá Boleslav

Renovace parket, plovoucí podlahy, PVC, koberce, vinylové pdlahy, pokládka parket, sportovní povrchy.

www.podlahari.net  e-mail : kaufner@podlahari.net  tel: 603322798
 

 

 

Rychlý kontakt

Václav Kaufner
Mladá Boleslav
17.Listopadu 1163
 
tel: 603 322 798 
 
 

 

K & P Parket – Vlastimil Kaufner
 Fryčajova 134
614 00 Brno
e-mail: info@kp-parket.cz

  tel: 605 290 374

Máte přání

Napište nám, o jaké podlahy máte zájem, a my vám obratem pošleme konkrétní nabídku včetně předběžné kalkulace.

Rádi také odpovíme na všechny vaše dotazy týkající se nabízených služeb, našich referencí nebo dodávaných podlah. Stačí nás jen kontaktovat

Nabídka služeb

Renovace podlah

Rekonstruujete starší dům či byt a chcete zachovat původní dřevěnou podlahu? Nebo vaše dřevěná podlaha už není tak krásná jako před lety? Objednejte si u nás renovaci podlahy a budete překvapeni její proměnou! 

Přeložení parket

Parkety jsou odjakživa synonymem luxusu. Nesmějí ovšem vrzat či tvořit mezery, do nichž zapadá smetí, a nesluší jim ani odřený lak a ošoupaná místa. Dejte svým parketám novou šanci a objednejte si u nás jejich renovaci!

Nechte svou podlahu omládnout

Výhodou dřevěných podlah a parket je možnost renovace. Stará podlaha díky ní opět získá na kráse, aniž by ztratila své kouzlo. Provádíme renovace podlah v Praze, Mladé Boleslavi a okolí.

Pokládka podlah PVC, koberce a plovocích podlah

Praktické a cenově výhodné PVC podlahy jsou skvělým řešením pro domácnosti, úřady, nemocnice i školy. Zajistíme vám profesionální pokládku PVC podlah v Praze, Mladé Boleslavi a okolí za výhodných podmínek!


Účetní program POHODA

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies